Előadók - 2010
Házigazda
Vélemények
Fotók
Alapítvány
Termékek
Előadók - 2009

Interjúk

 

 

 

 

A rendezvény megszervezésében számos cél vezérelt bennünket.

Hosszú éveken keresztül jó nevű külföldi előadók, írók voltak vendégei az MLM-esek táborának, és ennek tanulságaként erősödött az igény, hogy mutassuk be a sikeres hazai "mestereket", ismerjék meg mások is sikereik tényezőit, tanulságait. Az MLM 18 éves magyarországi történetében először volt alkalom találkozni így együtt ennek a szakmának képviselőivel, így a hazai "MLM mesterek" tapasztalatait, tudását is megismerhettük. Méltó körülmények között, igazán nagyszerű program mellett mutatkozhattunk be a közvéleménynek, a szakmai és nem szakmai érdeklődőknek.
Itthon több éve sikeresen működő - egymással versengő - MLM hálózatok kiváló vezetői közül többen egy időben, egy színpadon szerepeltek - példát mutatva az igazi együttműködésről, ami egyedülálló!
Kiváló alkalom arra volt, hogy megismerjük azokat a vezetőket, akik sikereikkel, gondolkodásmódjukkal, személyes példájukkal méltán reprezentálják az MLM szakmát, valamint nagyszerű lehetőség volt találkozni magyarországi - hasonló gondolkodású és elhivatott - hálózatépítő társakkal.
Nem titkolt szándékunk volt, hogy a rendezvényen mindenkit jogos büszkeség töltsön el, hogy mennyi nagyszerű társa van ebben a vállalkozási formában, és nem utolsó sorban mennyi remek hazai "mestere" van az MLM-nek.
Meg kellett mutatni a szakmai és nem szakmai közvéleménynek az MLM értékeit, a valóságot, és kiválóságait. A visszajelzések alapján ez sikerült!
Ezért külön köszönet az előadóknak és a résztvevőknek!

Megnézem a véleményeket >>

... készülünk a következőre... Te is?

Beszélgetés Tonk Emillel

Stúdium 2000 Bt. 1045 Budapest, Nap u. 6.
MLM Klasszikusok Főoldal Küldetésünk Hírlevél Kapcsolat