Előadók - 2010


Házigazda
Vélemények
Fotók
Alapítvány
Termékek
Előadók - 2009

Interjúk

 

 

 

 

HERVÁT ATTILA

BLACK DOUBLE DIAMOND AMBASSADOR

ORGANIC MISSION


Nem született gazdag családba, de szüleitől példaértékű neveltetést kapott. 17 évesen társult az akkor már sikeresen működő családi vállalkozásba, mivel kereste a lehetőséget, mellyel el tudja érni a passzív jövedelmet, és anyagilag független lehet.

Családi egészségügyi probléma kapcsán találkozott először az MLM-mel, amelyet az első pillanattól kezdve komoly lehetőségnek látott. Igaz, fogalma sem volt, hogy hogyan és mit kell csinálni, csak érezte, hogy ez a neki szánt út. Ennek ellenére, igazán csak 3 éve épít hálózatot.

Az Organic Mission zászlójával a cég első hónapjában, kiemelkedő teljesítményével egy olyan üzleti szintet és kimagasló bevételt ért el, amely a magyar MLM történetében eddig páratlan. Ezáltal kiérdemelte a Black Double Diamond Ambassadori rangot!

Jelenleg 25 levált igazgatói vonallal, azon belül 5 Gyémánt vezetővel képviseli az MLM szakmát. Ilyen teljesítmény tudatos személyiségfejlesztéssel érhető el, amit a cég képzési rendszere, a Brilliant System maximálisan megad!

Mottó:
"Milliók életét jobbá tenni - testi, lelki és anyagi jóléthez, tudatos élethez segíteni minél több embertársamat."

Beszélgetés Attilával

Ismerkedj meg a többi előadóval is!

 

Stúdium 2000 Bt. 1045 Budapest, Nap u. 6.
MLM Klasszikusok Főoldal Küldetésünk Hírlevél Kapcsolat